ویزای استارت آپ کانادا

اقامت فرانسه با خرید ملک

روش اخذ ویزای استارت آپ کانادا بدین صورت است که اگر شما با داشتن یک ایده‌ی خوب بتوانید یکی از سازمان‌های دانش بنیانی را که اداره‌ی مهاجرت کانادا معرفی کرده است را متقاعد کنید که در طرح شما سرمایه‌گذاری کنند، ابتدا به شما و بعد به تمام اعضای خانواده‌ی شما ویزای استارت آپ کانادا تعلق می‌گیرد. این نکته اهمیت دارد که در این روش شما اجباری به سرمایه‌‌گذاری در استارت آپ خود ندارید. برنامه استارت آپ کانادا برای اشخاصی طراحی شده است که خلاق هستند و در کشور خود طرح استارت آپ ایجاد کرده‌اند. طرح شما باید بیزنس پلن داشته باشد.

در حال حاضر بیشتر مردم با کلمه‌ی استارت آپ آشنا هستند و هر روز از خدمات استارت آپ‌ ها استفاده می‌کنند. استفاده از بعضی خدمات این استارت آپ‌ها به‌نوعی بخشی از زندگی روزمره مردم شده است. در خیلی از موارد استارت آپ ها در سراسر دنیا در سطح کلان ایجاد اشتغال می‌کنند، مانند تپسی یا اسنپ در ایران. کشورهای در حال توسعه یا توسعه یافته برای جذب استارت آپ های جذاب و با پتانسیل بالا برنامه‌های بلند مدتی طراحی کرده‌اند که یکی از این برنامه‌ها صدور ویزای کاری برای صاحبان استارت آپ ها است. کشور کانادا هم برنامه مهاجرتی به عنوان استارت آپ ویزا طراحی کرده است که صاحبان این استارت اپ ها را به کشور خود جذب کند.

شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا

یکی از شروط لازم، برخورداری از دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی (در همه زمینه‌های نوشتاری، گفتاری و شنیداری) و کسب نمره‌ی حداقل معادل CLB 5 می باشد.برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا لازم است در یکی از دو آزمون زبان انگلیسی موسسه‌های معتبر CELPIP G-Test و IELTS یا یکی از دو آزمون زبان فرانسه TEF Canada و TCF Canada شرکت کنید و نتیجه را در فرم درخواست قرار دهید. دقت کنیدد که در صورت عدم کسب حداقل نمره، درخواست شما لغو می‌شود.

از شرایط دیگر اخذ ویزای استارت آپ کانادا این است که از یک سرمایه اولیه برخوردار باشید، چون که دولت کانادا، بودجه مالی را برای افرادی که قصد اقامت از طریق ویزای استارت آپ کانادا دارند، در نظر نمی‌گیرد. اگر هدف شما دریافت ویزای استارت آپ کانادا است، بهتر است که برای حداقل ۶ ماه سرمایه اولیه‌ای جهت گذران زندگی خود داشته باشید.باید دقت شود که داشتن سرمایه اولیه به منظور سرمایه گذاری در کانادا نیست، چرا که یک ایده خلاقانه و فعالیت مناسب، تضمین کننده موفقیت روش مهاجرت با استارت آپ می باشد.

زمان اقدام برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا ، لازم است فرد متقاضی و هر کدام از اعضای خانواده (همراهان) که بیشتر از ۱۸ سال سن دارند، در زمان ارائه درخواست ویزا، مدارک عدم سوء پیشینه خود را همراه با دیگر مدارک لازم ارائه دهند.پیش از دریافت ویزا و مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ ، لازم است حتما مراحل دقیق چکاپ پزشکی را گذرانده باشید. مراحل دریافت چکاپ پزشکی طی یک نامه رسمی، پس از ارسال درخواست دریافت ویزا به دفتر ویزا کانادا ، برای شما ارسال خواهد شد.

مراحل دریافت ویزا

برای دریافت ویزا استارت آپ کانادا باید ابتدا یک پروپوزال آماده کنید و بعد آن را به سازمان‌های مشخص در کانادا ارائه دهید. شرکت‌های معتبر در سایت اداره مهاجرت کانادا اعلام شده است. شرکت‌ها و گروه‌های تجاری تمامی پروپوزال‌ها را بررسی می‌کنند و سپس برای اینکه کدام‌ یک می‌تواند مورد حمایت آن‌ها قرار گیرد، تصمیم می‌گیرند و در نهایت نیز روی آن کسب‌وکار سرمایه‌گذاری می‌کنند.پس از مرحله بررسی‌ نامه‌ی حمایتی به همراه نامه پذیرش شما برای اداره مهاجرت کانادا ارسال می‌شود. اخذ این نامه برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا بسیار ضروری است. این نامه حمایتی نشان‌ پذیرش طرح شما و نشان دهنده‌ی قبول سرمایه‌گذاری روی استارت آپ شما توسط این شرکت‌ها است. میزان سرمایه‌ای که برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود دریافت می‌کنید به شرکت بستگی دارد.

شرایط خرید ملک در آلمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای استارت‌آپ

مدارک ذکر شده عمومی هستند و ممکن است در برخی موارد با توجه به شرایط متقاضی، مدارک دیگری نیز درخواست شود.

باتوجه به پیچیده بودن مراحل اخذ ویزا و بالا بودن میزان مدارک و منابع خواسته شده از متقاضی، پیشنهاد ما یه شما این است که در تمامی مراحل اخذ ویزا از یک وکیل و مشاور باتجربه در کنار خود استفاده کنید. در مسیر پیش‌روی شما افراد سودجویی وجود دارند.

تعدای از سازمان‌های‌ سرمایه‌گذار

در صورتی که طرح شما توسط سازمان Designated Canadian Venture Capital Fund (گروه سرمایه‌گذاری مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا) مورد قبول قرار بگیرد، ۲۰۰ هزار دلار برای طرح خود سرمایه‌ دریافت می‌کنید. زیرشاخه‌های این سازمان

اگر طرح شما توسط مرکز Designated Canadian Angel Investor Group (گروه سرمایه‌گذاری مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا) پذیرفته شود، ۷۵ هزار دلار سرمایه‌ دریافت می‌کنید. زیرشاخه‌های این سازمان:

در صورت پذیرفته طرح شما توسط Canadian Business Incubator Program دیگر نیازی به تأمین هزینه اولیه نخواهد بود و باید در برنامه آموزشی این مجموعه نیز قبول شوید.

راضی کردن این شرکت‌های سرمایه‌گذاری و دریافت پذیرش از آن‌ها، کار ساده‌ای نیست. چرا که نیازمند تجربه کافی فرد با تمامی جوانب و توانایی دفاع از ایده است.

اقامت دائم با ویزای استارت آپ

با پشت سر گذاشتن مراحل ویزای استارت آپ کانادا و دریافت ویزا، شما می‌توانید وارد کانادا شوید. در این مرحله می‌توانید برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنید. اخذ اقامت دائم از طریق ویزای استارت آپ کانادا در حدود ۱۲ الی ۱۶ ماه زمان خواهد برد. این روش در ظرفیت محدودیت دارد و حداکثر افرادی که می‌توانند از طریق ارائه ایده مناسب، موفق به کسب ویزای استارت آپ کانادا شوند، تنها ۵ نفر است. درصورتی‌که یکی از افراد رد صلاحیت شود، احتمال اینکه سایرین نیز ریجکت شوند وجود دارد.

مجوز کار ویزای استارت آپ

مجوز کار ویزای استارت آپ کانادا یکساله است. این مجوز برای کارآفرینانی است که قصد توسعه کسب و کار خود در کانادا را دارند. این ویزا و مجوز کار در شرایطی به شما داده می‌شود که درخواست اقامت دائم شما در کانادا به واسطه راه اندازی استارت آپ در مرحله بررسی و ارزیابی است.

پروسه ارزیابی استارت آپ در کانادا در همین بازه یکساله تعیین تکلیف می‌شود. در صورت طولانی شدن زمان ارزیابی، شما می‌توانید ویزای یکساله خود را تمدید کنید. این اقامت شامل کسانی می‌شود که از سازمان‌های حمایتی که در بالا توضیح داده شد نامه همکاری و حمایت دریافت کرده باشند. اگر واجد شرایط این مجوز باشید، باید قبل از درخواست اقامت دائم، برای دریافت آن اقدام کنید.

شرایط اخذ مجوز کار ویزای استارت آپ

مقدمه ورود به پروسه‌ی ارزیابی طرح و ایده کسب و کار شما، اخد مجوز کار ویزای استارت آپ است. برای دریافت این مجوز باید واجد شرایطی باشید مهم‌ترین موارد به شرح زیر است:

۱-قصد زندگی در استان یا قلمرویی از کانادا، به جز استان کبک را داشته باشید

۲-هزینه توافق کارفرما را پرداخت کنید

۳-تعهدنامه و نامه حمایت را از سازمان‌های معرفی شده دریافت کرده باشید

۴-سرمایه کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌تان را به مدت ۱ سال داشته باشید

اقامت استارت آپ کانادا دائمی است یا موقت؟

ویزای استارت آپ کانادا یک روش اخذ اقامت دائم کشور کاناداست. اما سریع‌ترین و آسان‌ترین روش اخذ اقامت این کشور نیست. پروسه ارزیابی و تخصیص اعتبار، جلب اعتماد حامیان مالی و دفاع از طرح های توجیهی کسب و کار شما فرایندی است که از ابتدای کار باید به چالش های آن آگاهی داشته باشید.

مزایای ویزای استارت آپ

-برنامه مهاجرت از طریق استارت آپ، سریع‌ترین راه مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان واجد شرایط است.

۲-به دانش زبانی سطح بالایی نیاز ندارید.

۳-برنامه استارت آپ ویزا در مقایسه با برنامه‌های کارآفرینان استانی، دارای شرایط پیچیده و خاصی نیست.

۴-در صورت نداشتن کسب‌وکار در ایران نیز می‌توانید در این برنامه شرکت کنید.

۵-پس از دریافت تأییدیه می‌توانید مستقیماً برای دریافت PR (کارت اقامت دائم کانادا) اقدام کنید. این فرآیند از زمان ثبت پرونده تا اقامت دائم کانادا حداکثر یک سال و نیم زمان می‌برد. از طرفی همزمان می‌توانید برای دریافت ویزای کار کانادا نیز اقدام کنید که پس از ۲ ماه قابل دریافت است.

۶- نکته مثبت ویزای استارت آپ کانادا، پایین بودن هزینه دریافت آن نسبت به دیگر روش‌های تجاری و سرمایه گذاری است.

۷-امکان دریافت اقامت برای تمامی اعضای خانواده، به صورت هم‌زمان با شما وجود دارد.

۸-باتوجه به شرایط اقتصادی و کارآفرینی، امکان اخذ اقامت دائم بسیار آسان است.

۹-این ویزا و یا حتی دریافت اقامت دائم کانادا، ارتباطی با موفقیت و یا عدم موفقیت استارت آپ شما ندارد.

معایب ویزای استارت آپ کانادا

-طرح ارائه شده به نهاد‌های مورد تایید دولت کانادا برای دریافت ویزای استارت آپ (Start up)، باید از کیفیت و خلاقیت بالایی برخوردار باشد. ساز و کار پذیرش طرح استارت آپ، سختگیرانه است.

۲-پس از دریافت ویزا، شما مجبور به استخدام نیروی کار کانادایی هستید.

۳-پس از راه‌اندازی کسب و کار، اجازه افزایش سرمایه بدون کسب مجوز از سازمان‌های مورد تایید را ندارید.

۴-دولت کانادا در طول هر سال، تنها تعداد محدودی از برنامه های استارت آپ ها را قبول می‌کند. در صورت پر‌شدن این ظرفیت، امکان ردشدن تقاضا و درخواست شما برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا وجود دارد.

معرفی چند استارت آپ موفق

-شرکت Terramera در سال ۲۰۱۰ تاسیس شد. هدف اصلی این شرکت هوشمند کردن صنایع کشاورزی و حذف کودهای شیمیایی و استفاده از سموم آلی گیاهی است. به این شرکت در حدود ۸۰ میلیون دلار بودجه اختصاص داده شده است.

۲- شرکت پلاترز (Platterz) در سال ۲۰۱۵ و در تورنتو کانادا شروع به کار کرد. این برنامه امکان تهیه‌ی غذای محلی برای رویدادها را فراهم کرد.

۳- شرکت Databricks که صاحب پلتفرمی است که داده‌ها و اطلاعات در فضای ابری را جمع آوری می‌کند. این پلتفرم در زمینه هوش مصنوعی هم فعال است که خدمات آن در زمینه‌های مختلف مثل تحلیل داده، تصویر سازی، تحلیل اطلاعات بیزینسی است.

۴- شرکت اسکرایبلویل (Scribclelive) در سال ۲۰۰۸ و در تورنتو کانادا شروع به کار کرد. این پلتفرم استارت آپی راهکارهای بازاریابی محتوا ارائه می‌دهد. کاربر با کمک این پلتفرم، میزان تاثیرگذاری محتوا در شبکه‌های اجتماعی را بررسی می‌کند.

فرم مشاوره رایگان

فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

فهرست مطالب